Ολυμπιακός: Τα πέντε φιλικά προετοιμασίας που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι»

Newsroom
Τα πέντε φιλικά προετοιμασίας που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι»
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τα πέντε φιλικά που θα δώσει τόσο κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του όσο και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Με μία ανάρτησή του στα social media του ο Ολυμπιακός έκανε γνωστά τα πέντε φιλικά που θα δώσει στην φετινή προετοιμασία του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν τρία φιλικά ενώ θα βρίσκονται στην Ολλανδία κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Εκεί οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στις 19 Ιουλίου τον Άγιαξ (16:00), στις 26 Ιουλίου την Αλ Καντσία (17:30) και στις 27 του ίδιου μήνα την Ναϊμέγκεν (16:30). Αφότου επιστρέψει στην Αθήνα, θα δώσει ακόμη δύο παιχνίδια.

Το πρώτο θα είναι απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 8 του Αυγούστου (21:00) ενώ το δεύτερο, που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε τους ενόψει της νέας σεζόν θα το δώσουν στην Κύπρο, κόντρα στον Άρη Λεμεσού στις 10 Αυγούστου (20:30).

Οι Πειραιώτες αναμένεται να δώσουν τρία ακόμα φιλικά παιχνίδια τα οποία θα γνωστοποιηθούν όταν οριστικοποιηθούν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα