ΑΕΚ: Ανατροπή από τους Μεξικανούς για Πινέδα, προχωράει στο Plan B η Μοντερέι

ΑΕΚ: Ανατροπή από τους Μεξικανούς για Πινέδα, προχωράει στο Plan B η Μοντερέι

Πινέδα

bet365

Οι Μεξικανοί έδειχναν σίγουροι για τη μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα στη Μοντερέι ωστόσο με νέο δημοσίευμα φέρνουν διαφορετικά δεδομένα τονίζοντας ότι οι Ραγιάδος είναι έτοιμοι να στραφόυν στο Plan B λόγω των δύσκολων διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ.

Νέα διάσταση και εντελώς διαφορετική από αυτή που παρουσιάζουν τις τελευταίες εβδομάδες φέρνουν οι Μεξικανοί όσον αφορά την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα. Παρότι τα τελευταία 24ωρα έδειχναν... σιγουριά για την απόκτηση του χαφ της ΑΕΚ αυτή τη φορά οι Μεξικανοί τονίζουν ότι η περίπτωση του 29χρονου δυσκολεύει αρκετά.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αξέλ Σολίς, η Μοντερέι είναι έτοιμη να στραφεί στο Plan B που έχει για την ενίσχυση στον άξονα της, τσεκάροντας την περίπτωση του Αλβαράδο. Ο Μεξικανός ρεπόρτερ τονίζει χαρακτηριστικά πως οι διαπραγματεύσεις της Μοντερέι με την ΑΕΚ για τον Πινέδα έχουν δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό και για αυτό οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ήδη στραφεί στην περίπτωση του Αλβαράδο.

Στην ΑΕΚ έχουν απορρίψει ήδη δύο προτάσεις από τη Μοντερέι για τον Πινέδα και μάλιστα η δεύτερη πρόταση που έφτασε στα γραφεία της Ένωσης είναι τόσο εκτός των επιθυμητών χρημάτων για των «κιτρινόμαυρων» ώστε να χαρακτηρίζεται ως «αστεία» από πλευράς ΑΕΚ που δεν μπήκε καν σε διαδικασία να τη συζητήσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα