Παναθηναϊκός: Σημαντική εβδομάδα στα μεταγραφικά για τους «πράσινους»

Παναθηναϊκός: Σημαντική εβδομάδα στα μεταγραφικά για τους «πράσινους»

O Γιάννης Παπαδημητρίου

bet365

Στο «πράσινο στρατόπεδο» ευελπιστούν πως μέχρι την Κυριακή θα έχουν πραγματοποιήσει κάποια ή κάποιες από τις απαραίτητες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει των παιχνιδιών για τα προκριματικά του Europa League.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού πέρασε χωρίς κάποια νέα μεταγραφική προσθήκη για το Τριφύλλι που μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει τους Νεμάνια Μαξίμοβιτς και Τζορτζ Μπάλντοκ ως ελεύθερους αλλά και τους Τιν Γεντβάι και Μπαρτλομιέι Ντραγκόφκσι, ενεργοποιώντας τις σχετικές οψιόν αγοράς στους δανεισμούς που υπήρχαν, με την Λοκομοτίβ Μόσχας να λαμβάνει 1 εκατομμύριο ευρώ για τον Κροάτη στόπερ και την Σπέτσια, 1.5 εκατομμύριο ευρώ για τον Πολωνό τερματοφύλακα.

Ιδανικά οι «πράσινοι» θα έπρεπε ήδη να είχαν προσθέσει στο ρόστερ τους, τόσο έναν αριστερό μπακ όσο και έναν αριστερό εξτρέμ, ώστε οι συγκεκριμένοι παίκτες να προλάβουν να αποκτήσουν καλά επίπεδα επικοινωνίας και «χημείας» με το υπόλοιπο σύνολο και τον προπονητή ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα στις 25 Ιουλίου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο χρόνος πιέζει τον Παναθηναϊκό που ναι μεν θα έχει ένα καλό ρόστερ ενόψει Μάριμπορ ή Μπότεφ, ωστόσο, είναι υποχρεωμένος απέναντι στον εαυτό του, να προσθέσει δύο σημαντικά και δυνατά κομμάτια στο παζλ, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης, δίνοντας στον Ντιέγκο Αλόνσο περισσότερες και πιο ποιοτικές λύσεις.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα θεωρούν στον Παναθηναϊκό πως θα είναι αρκετά σημαντική για τις περιπτώσεις που «παλεύουν» τις τελευταίες ημέρες για τον μπακ και τον εξτρέμ. Υπάρχει η αίσθηση πως το αργότερο μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον μία κίνηση, η οποία θεωρητικά θα αναβαθμίζει το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

Από τα ονόματα που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας(Μασούρας, Μίλσον, κτλ), κανένα δεν έχει βάση και οι «πράσινοι» προσπαθούν να υλοποιήσουν μεταγραφές που τα ονόματά τους δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι και σήμερα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα