«Ο Πέτκοβιτς ζήτησε από τον ΠΑΟΚ συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2 εκατομμύρια ευρώ»

«Ο Πέτκοβιτς ζήτησε από τον ΠΑΟΚ συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2 εκατομμύρια ευρώ»

Newsroom
Ο Μπρούνο Πέτκοβιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

bet365

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του Μπρούνο Πέτκοβιτς, ο Κροάτης φορ της Ντιαναμό Ζάγκρεμπ έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.

Στα οικονομικό δεδομένα της υπόθεσης Μπρούνο Πέτκοβιτς στάθηκε η ιστοσελίδα «Sportsport», που αναφέρθηκε γύρω από το μέλλον του Κροάτη επιθετικού που αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το εκεί ρεπορτάζ λοιπόν, ο συμπατριώτης τους ζήτησε από τους πρωταθλητές Ελλάδος συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή ο στράικερ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ απέρριψε σχετικές διερευνητικές κρούσεις των Μπολόνια και Φιορεντίνα που ήταν με λιγότερα χρήματα. «Ο Πέτκοβιτς έθεσε ψηλά τον πήχη. Δε θέλει να πάει στη Σαουδική Αραβία, αλλά αν ήδη σχεδιάζει να φύγει από την Ντιναμό, θέλει να πάει σε ένα σύλλογο, που θα κερδίζει αξιοπρεπή χρήματα. Η ρήτρα ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ λήγει σε επτά ημέρες. Αν ο Πέτκοβιτς δε βρει μέχρι τότε σύλλογο πρόθυμο να πληρώσει αυτό το ποσό, τότε η Ντιναμό θα είναι αυτή που θα διαχειριστεί την πιθανή μεταγραφή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε. «Μέχρι στιγμής, η Μπολόνια και η Φιορεντίνα έχουν κάνει σοβαρή διερεύνηση. Οι δύο ομάδες της Serie A, του προσέφεραν ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά ο Κροάτης επιθετικός αρνήθηκε. Ο τελευταίος που χτύπησε την πόρτα του Πέτκοβιτς, ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο διεθνής επιθετικός ζήτησε μισθό 2 εκατομμυρίων ευρώ από τους πρωταθλητές Ελλάδας, που είναι πολύ υψηλός για το σύλλογο της Θεσσαλονίκης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα