Συνεδρίαση στη Stoiximan Super League για κλήρωση και πρόγραμμα

Newsroom
super

bet365

Η διοργανώτρια αρχή θα συνεδριάσει την Πέμπτη με βασικά θέμα που αφορούν το πρόγραμμα της νέας σεζόν, όπως και την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Για την ερχόμενη Πέμπτη (11/7) θα διεξαχθεί Δ.Σ. στη διοργανώτρια αρχή της Stoiximan Super League, με βασικά θέματα το πρόγραμμα της νέας σςεζόν αλλά και ζητήματα που αφορούν την κληρωση του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 11.07.2024, στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2024-25 και συναφή θέματα.
2/ Θέματα κλήρωσης Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2024-25 (κλειδάριθμοι και λοιπά συναφή θέματα).
3/ Ορισμός αγώνων τριών (3) πρώτων αγωνιστικών ημερών της Κανονικής Περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2024-25 (εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο ή / και στην Αναπληρώτρια Πρόεδρο του Δ.Σ.).
4/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Super League Κ19 αγωνιστικής περιόδου 2024-25.
5/ Εμπορικά θέματα – σύναψη συμβάσεων του Συνεταιρισμού.
6/ Πρόταση ΠΑΕ Βόλος σχετικά με τα Πρωταθλήματα της Super League K15 & K17, αγωνιστικής περιόδου 2024-25.
7/ Διάφορα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα