Αλμέιδα: "Δεν ξεχνάμε την άμυνα, τον παίκτη μας στην πίεση, να είστε συγκεντρωμένοι"! (vid)

Αλμέιδα: "Δεν ξεχνάμε την άμυνα, τον παίκτη μας στην πίεση, να είστε συγκεντρωμένοι"! (vid)

almeida_intime.jpg
Έμφαση στη δουλειά στην κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, με φουλ ένταση, δύναμη και πίεση, με τον Πελάδο να τσεκάρει και να εξηγεί... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Έπειτα από τη δουλειά στις ταχύτητες και την έκρηξη ξεκίνησε η δουλειά με τον Ματίας Αλμέιδα. Η άσκηση προτού ξεκινήσει η τακτική αφορούσε την κατοχή της μπάλας, την κυκλοφορία αυτής και φυσικά την πίεση με λύσσα.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Οι "κιτρινόμαυροι" ήταν χωρισμένοι σε δύο γκρουπ και τέσσερις ομάδες στη διάρκεια της συγκεκριμένης άσκησης και ανάλογα το σφύριγμα από τον Πελάδο άλλαζε και η δυνατότητα επαφής με την μπάλα, από ελεύθερο, σε δύο αγγίγματα και στο ένα με τον προπονητή της ΑΕΚ να απαιτεί σωστή εκτέλεση και συγκέντρωση.

"Να είστε συγκεντρωμένοι, η άσκηση είναι συγκεκριμένη, ακούτε τη σφυρίχτρα, να καταλαβαίνετε πόσες επαφές, δεν είστε συγκεντρωμένοι, focus guys", έλεγε ο Ματίας Αλμέιδα και στη διακοπή της άσκησης για νερό τους εξηγούσε: "να είστε αποφασιστικοί στη πάσα, την κατοχή, να έχετε σκεφτεί την επιλογή σας πριν πάρετε την μπάλα, μη ξεχνάτε τη φάση άμυνας, στην άμυνα τον παίκτη σας, πίεση για να ανακτήσετε την κατοχή"!

Εννοείται πως στο τέλος της άσκησης και εφόσον την εκτελούσαν σωστά δεν παρέλειψε να τους επιβραβεύσει για την προσπάθειά τους...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα