ΠΑΟΚ: Μικρή παράταση με Τόμας Κεντζιόρα

ΠΑΟΚ: Μικρή παράταση με Τόμας Κεντζιόρα

Kędziora
Παράταση στην επισημοποίηση της μεταγραφής του Τόμας Κεντζιόρα, που είναι στο Χορστ, αλλά δεν προπονείται με την ομάδα του ΠΑΟΚ. - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Τόμας Κεντζιόρα μπορεί να έχει έρθει στο Χορστ της Ολλανδίας, ωστόσο η απόκτηση του από την Ντιναμό Κιέβου δεν ολοκληρώθηκε ούτε κατά τη διάρκεια της σημερινής (8/7) μέρας εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Το μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων που εξαπέλυσε η Ρωσία κατά της Ουκρανίας, με το Κίεβο να αποτελεί έναν από τους στόχους, έχουν προκαλέσει μία παγωμάρα στις τάξεις της Ντιναμό Κιέβου και αυτό έχει αντίκτυπο στη διαδικασία που αφορά την ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων με τον Δικέφαλο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός θα περιμένει στη διάρκεια της αυριανής ημέρας μήπως και ολοκληρωθεί η μεταγραφή του για να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του από τον ΠΑΟΚ και να ξεκινήσει προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα