AEΚ: Έμφαση στην τακτική από Αλμέιδα

AEΚ: Έμφαση στην τακτική από Αλμέιδα

Almeyda
Στο τρίτο κομμάτι της δουλειάς στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ το... μενού είχε άσκηση τακτικής ανάπτυξης από την άμυνα με φουλ πίεση στο πρώτο τρίτο του γηπέδου. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Εννοείται πως το πρόγραμμα εκγύμνασης των "κιτρινόμαυρων" στην Ολλανδία και το Μπουργκ Χάαμστεντ στο τελευταίο μέρος της απογευματινής προπόνησης περιελάμβανε δουλειά στην τακτική.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Πιο συγκεκριμένα ο Ματίας Αλμέιδα χωρίς σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και δούλεψαν στο κάθε μισό του γηπέδου και μπροστά από την εστία, των Μπρινιόλι στη μία πλευρά και Θεοχάρης στην άλλη, την ανάπτυξη από την άμυνα, να βγάζουν την μπάλα από πίσω με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους, την ώρα που τους πίεζαν ψηλά και κοντά στην εστία οι μεσοεπιθετικοί. Άσκηση στη διάρκεια της οποίας δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες ο Πελάδο στους ποδοσφαιριστές του...

Στο ένα γκρουπ παικτών πλην του Μπρινιόλι βρίσκονταν σε φάση άμυνας οι Μήτογλου και Χατζισαφί στα στόπερ, Πήλιος αριστερό μπακ και Ρότα δεξιά, με τους Γιόνσον-Γαλανόπουλο δίδυμο στα χαφ. Στο άλλο γκρουπ ο Αλμέιδα είχε τους (πλην Θεοχάρη) Κανελλόπουλο δεξί μπακ, Βίντα και Χρυσόπουλο στο κέντρο της άμυνας, Ραντόνια αριστερά και Ρουκουνάκη με Φοφανά στα χαφ. Οι αντίπαλοι στο πρώτο γκρουπ ήταν Ελίασον και Ζίνι στα άκρα (δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα), με τους Λιούμπισιτς και Μαχαίρα κεντρικά χαφ και τον Λιβάι Γκαρσία κορυφή της επίθεσης. Στον αντίποδα ήταν Γκατσίνοβιτς αριστερά, Πάολο Φερνάντες δεξιά, με τον Άμραμπατ σε ελεύθερο ρόλο τον Θεοδωρίδη κορυφή στην επίθεση και στα χαφ τον Σιμάνσκι.

Ο Ματίας Αλμέιδα έδινε το τέμπο, δεν σταμάτησε να μιλάει στους ποδοσφαιριστές του, ζητούσε σωστή εκτέλεση της άσκησης, φώναζε στη διάρκεια της εκτέλεσης αυτής "πάμε, πίεση ψηλά, δυσκολέψτε τους, μη βγάλουν την μπάλα", ενώ τη στιγμή που κατάφερναν να βγάλουν προς τη μεσαία γραμμή και μπροστά την μπάλα από την άμυνα επιβράβευε τους παίκτες.

Στο τέλος του προγράμματος δεν παρέλειψε να τους πει "μπράβο παιδιά, καλή δουλειά, καλή διάθεση, μπράβο", δείχνοντας με αυτό το τρόπο την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της δουλειάς στην απογευματινή προπόνηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα