Το συγκινητικό «αντίο» του Αθανασακόπουλου: «Τιμή μου φόρεσα το περιβραχιόνιο του Παναθηναϊκού»

Newsroom
Αθανασακόπουλος

bet365

Στην Λαμία θα συνεχίσει την καριέρα ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος μετά από 7 χρόνια στον Παναθηναϊκό με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να αποχαιρετά τους «πράσινους» με ένα συγκινητικό ποστάρισμα.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λαμία, ανέφερε τα εξής: «Μετά από 7 χρόνια στην ομάδα του Παναθηναϊκού, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Ευχαριστώ την ομάδα που με βοήθησε να εκπληρώσω τους αρχικούς μου στόχους στο ποδόσφαιρο και με έκανε τον ποδοσφαιριστή που είμαι σήμερα. Ευχαριστώ πρώτα από όλα τον κ. Τάκη Φύσσα που έκανε τα πάντα για να ενταχθώ στην ομάδα, αλλά κι όλους τους προπονητές, γυμναστές, στελέχη κι ανθρώπους του Παναθηναϊκού που ήταν δίπλα μου οποιαδήποτε στιγμή όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ επίσης όλα τα άτομα τα οποία είχα τη χαρά να αγωνιστώ μαζί τους μέσα στο γήπεδο. Έμαθα από όλους πράγματα που θα με συνοδεύουν σε όλη μου τη ζωή!

Τεράστια τιμή για εμένα που φόρεσα το περιβραχιόνιο αυτού του μεγάλου συλλόγου. Ευγνώμων για όλα και εύχομαι μόνο τα καλύτερα στην ομάδα».

Αθανασακόπουλος

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα