ΑΕΚ, μεταγραφές: Μεγάλη πρόταση στον Λαμέλα, θα απαντήσει εντός 48 ωρών

ΑΕΚ, μεταγραφές: Μεγάλη πρόταση στον Λαμέλα, θα απαντήσει εντός 48 ωρών

Λαμελα

bet365

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Αργεντινή, ο Έρικ Λαμέλα έχει στα χέρια του μεγάλη πρόταση της ΑΕΚ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα απαντήσει εντός 48 ωρών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta η είδηση ισχύει.

Καταιγιστικές είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ. Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Θωμά Στρακόσα, έχει «κλείσει» τους Αμπουμπακαρί Κοϊτά - Ρομπέρτο Περέιρα και σύμφωνα με πληροφορίες πάει δυνατά για το κόλπο γκρόσο με τον Έρικ Λαμέλα!

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος Ουριέλ Ιουγκτ έγραψε πως ο 32χρονος μεσοεπιθετικός έχει στα χέρια του πρόταση για τριετές συμβόλαιο και αναμένεται να απαντήσει μέσα στο επόμενο 48ωρο. Οι πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι ισχύει η είδηση της πρότασης της ΑΕΚ στον Αργεντινό παικταρά, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με αρκετά υψηλές ετήσιες απολαβές! Η δελεαστική προσφορά του Δικεφάλου κάνει τον Λαμέλα να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα.

O 25 φορές διεθνής με την Αλμπισελέστε έχει κάνει σπουδαία καριέρα, καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία είχε συμπαίκτη τον «Τούκου» Περέιρα ήρθε στην Ευρώπη το 2011 για λογαριασμό της Ρόμα, στη συνέχεια ήταν οκτώ χρόνια στην Premier League, όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό της Τότεναμ, ενώ την τελευταία τριετία ήταν στη Σεβίλλη. Στην τελευταία του σεζόν στους Ανδαλουσιάνους ο 32χρονος μέτρησε 19 εμφανίσεις με δυο γκολ και μια ασίστ.

Αξίζει να διευκρινίσουμε πως η περίπτωση του Λαμέλα δουλεύεται παράλληλα με την πολύ δύσκολη περίπτωση του συμπατριώτη του, Χοακίν Κορέα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα