Ατρόμητος, μεταγραφές: Είπε το «ναι» ο Κίνι

Κίνι

bet365

Σε συμφωνία με τον Κίνι έχει έρθει ο Ατρόμητος, με τον Ισπανό μπακ να βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Περιστεριώτες.

Ακόμα μια σπουδαία προσθήκη για τον Ατρόμητο στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Οι Περιστεριώτες όπως σας είχαμε ενημερώσει, βρίσκονταν σε επαφές με τον 34χρονο Κίνι για την ενίσχυση της δεξιάς πτέρυγας, o πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποτελούσε τη βασική επιλογή του Γκαρσία για την θέση του βασικού δεξιού μπακ και παρά τις δυσκολίες λόγω του κασέ και των μνηστήρων, ο Ατρόμητος κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» του Ισπανού.

Ο κάτοχος του Conference League με τη φανέλα του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, εφόσον όλα πάνε καλά, να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την ομάδα του Περιστερίου.

Αυτή θα είναι η όγδοη φετινή προσθήκη μετά τους Καρλίτος, Φαν Βέερτ, Κοσέλεφ, Χουτεσιώτη, Ουεντράογκο, Καλοσκέμη, Ουάρντα, για τον Ατρόμητο που συνεχίζει ακάθεκτος τον μεταγραφικό του σχεδιασμό αποκτώντας ποιότητα και στα μετόπισθεν.

Ο Κίνι γεννήθηκε στην Κόρδοβα και σε μικρή ηλικία αγωνίστηκε στις Σένεκα, Αντεκέρα και Λουθένα, ενώ τη διετία 2012-2014 πέρασε από τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, την Καστίγια.

Το 2014 υπέγραψε στη Ράγιο Βαγεκάνο, με την οποία σε τρεις σεζόν αγωνίστηκε σε 77 παιχνίδια. Από το 2017 μέχρι και το 2023 έπαιξε στη Γρανάδα, με συνολικό απολογισμό 142 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 104 αγώνες στη La Liga.

Τη σεζόν 2022/23 είχε 31 συμμετοχές και βοήθησε τη Γρανάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και να επανέλθει στη La Liga. Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού είχε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με δυο γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα