Αλμέιδα: Το ευχαριστώ του Πελάδο και το: Μόνο ΑΕΚ!

Αλμέιδα: Το ευχαριστώ του Πελάδο και το: Μόνο ΑΕΚ!

Αλμειδα

bet365

Ο Πελάδο με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram είπε το δικό του ευχαριστώ στους συνεργάτες του, άμεσους και μη, για τη δουλειά και έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν!

O Ματίας Αλμέιδα είναι προπονητής που «ποντάρει» πολλά στο «team» του. Άλλωστε αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ΑΕΚ, καθώς στο deal του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη δεν έκανε «εκπτώσεις» και έφερε μαζί του έξι «δικούς» του ανθρώπους.

Ο Πελάδο είναι ιδιαίτερα συνδεδεμένος με τα μέλη του επιτελείου του και «ποντάρει» πολλά σε αυτούς για την εξέλιξη της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός κόουτς του Δικεφάλου καθημερινά αφιερώνει πολύ χρόνο μαζί τους, καθώς τους θεωρεί βασικούς πυλώνες επιτυχίας.

Το βράδυ της Δευτέρας (8/7) ο Αλμέιδα το πέρασε... οικογενειακά στο ξενοδοχείο του Μπουργκ Χάαμστεντε, έχοντας μαζί του τους 27 (!!) καθημερινούς στρατιώτες της Ένωσης, τους οποίους και αποθέωσε με ανάρτηση του στα Social Media. Μέλη του τεχνικού επιτελείου, γυμναστές, μεταφραστής, διοικητικά στελέχη. Όλοι μια «αγκαλιά» γύρω από τον Πελάδο.

«Σας ευχαριστώ για την τόση αγάπη, αφοσίωση και πάθος. Μαζί για νέα όνειρα! Ομάδα υποστήριξης! Μόνο ΑΕΚ!», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Αλμέιδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα