Παναθηναϊκός μεταγραφές: Επιστρέφει για Ντίας ο Παναθηναϊκός, ψάχνει τον αντικαταστάτη του η Ρίβερ λένε στην Αργεντινή

«Πρόταση του Παναθηναϊκού στην Ρίβερ για τον Έντσο Ντίας, αρνητικοί οι Αργεντίνοι»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επανέλθει με νέα προσφορά για την απόκτηση του Έντσο Ντίας από την Ρίβερ Πλέιτ, η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Οι Αργεντίνοι φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την περίπτωση του Έντσο Ντίας για τον Παναθηναϊκό. Πριν από λίγες μέρες, όταν οι «πράσινοι» ήταν μία... ανάσα από την απόκτηση του Ρεμπότσο, είχε κυκλοφορήσει στην Αργεντινή ένα ρεπορτάζ που ήθελε το «τριφύλλι» να έχει καταθέσει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή της Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Σύμφωνα πάντα με τους συμπατριώτες του και πιο συγκεκριμένα τον Σεμπάστιαν Σρουρ, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο ετοιμάζεται να επανέλθει για την απόκτηση του 28χρονου μπακ. Μάλιστα, εκείνος έκανε και μία πρόβλεψη βασισμένη προφανώς σε δικές του πληροφορίες πως αν ο Παναθηναϊκός κάνει μία προσφορά ύψους 2 εκατ. δολαρίων στην Ρίβερ, αφήνοντάς της και κάποιο ποσοστό μεταπώλησης, θα πάρει τον ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος δημοσιογράφος ανέφερε σε μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα X πως η Ρίβερ έχει ήδη ξεκινήσει να αναζητεί τον αντικαταστάτη του Έντσο Ντίας, επειδή εκείνος μπορεί να φύγει από την ομάδα με προορισμό την Ελλάδα τσεκάροντας την περίπτωση του Ρομάν Βέγκα, του 20χρονου αριστερού οπισθοφύλακα της Αρχεντίνος Τζούνιορς.

 

Ο Έντσο Ντίας έχει συμβόλαιο με την Ρίβερ Πλέιτ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026 και την φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 22 συμμετοχές δίνοντας δύο ασίστ. Στο παρελθόν έχει φορέσει ακόμη την φανέλα των Αγκροπεκουάριο και Ταγιέρες ενώ στους «Μιγιονάριος» τον Γενάρη του 2023, όταν εκείνοι πλήρωσαν 2,3 εκατ. ευρώ στην τελευταία για να τον κάνουν δικό τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα