ΑΕΚ: Ο Mister ραμπόνα Έρικ Λαμέλα, οι γκολάρες απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Άρσεναλ (Vids)

ΑΕΚ: Ο Mister ραμπόνα Έρικ Λαμέλα, οι γκολάρες απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Άρσεναλ (Vids)

Λαμέλα

bet365

Δύο απίθανα γκολ με ραμπόνα έχει πετύχει στο παρελθόν ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Έρικ Λαμέλα, απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Άρσεναλ.

Προσπάθεια να ρίξει μια από τις μεταγραφικές «βόμβες» της χρονιάς κάνει η ΑΕΚ με τον Έρικ Ραμπόνα. Οι Αργεντίνοι αποκάλυψαν την πρόταση της ΑΕΚ στον έμπειρο μεσοεπιθετικό ο οποίος αναμένεται να απαντήσει μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Οι πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι ισχύει η είδηση της πρότασης της ΑΕΚ στον Αργεντινό παικταρά, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με αρκετά υψηλές ετήσιες απολαβές! Η δελεαστική προσφορά του Δικεφάλου κάνει τον Λαμέλα να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα.

ΑΕΚ: Το καλοκαίρι που περνάει στο επόμενο επίπεδο...

Ο Έρικ Λαμέλα έχει ξεκινήσει την καριέρα του στη Ρίβερ Πλέιτ έχοντας ωστόσο «φτιάξει» το όνομα του κυρίως στην Τότεναμ όπου αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια. Μέσα σε αυτές τις οκτώ σεζόν που αγωνίστηκε στους Λονδρέζους ο Λαμέλα κατάφερε να πετύχει δύο γκολ που θα μνημονεύονται. Μια ραμπόνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και ακόμη μια απέναντι στην Άρσεναλ.

Στις 23 Οκτωβρίου του 2014 η Τότεναμ φιλοξενούσε τον Αστέρα Τρίπολης για τη φάση των ομίλων του Europa League και ο Λαμέλα έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας ένα από τα κορυφαία γκολ στη διοργάνωση. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός εκτέλεσε με ραμπόνα στην κίνηση από το σημείο του ημικυκλίου, απέναντι στον τότε τερματοφύλακα των Αρκάδων, Κοσίτσκι.

Λίγα χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 2021 ο Λαμέλα το έκανε ξανά. Εκείνη τη φορά στο πρωτάθλημα απέναντι στην Άρσεναλ και στο άδειο «Έμιρεϊτς» λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας. Ο Λαμέλα εκτέλεσε ξανά με μοναδικό τρόπο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «κανονιέρηδων», σκοράροντας ένα ακόμα απίθανο γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα