ΑΕΚ: Στην Ολλανδία ο Κάλενς (vid)

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία ο Κάλενς (vid)

FSF
Ο Αλεξάντερ Κάλενς έφτασε στο στο Μπουργκ Χάαμστεντ και ενσωματώθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ. Δεν θα έχει απογευματινή προπόνηση. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Στην αποστολή της ΑΕΚ που βρίσκεται στην Ολλανδία ενσωματώθηκε σήμερα (9/7) ο Αλεξάντερ Κάλενς, που είχε μερικές ημέρες έξτρα άδεια λόγω των υποχρεώσεών του στο Κόπα Αμέρικα με την Εθνική ομάδα του Περού.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός που ήταν πέρσι δανεικός στην Ενωση και τον απέκτησε πρόσφατα με κανονική μεταγραφή από τον Χιρόνα, έφτασε το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και μπήκε σε... ρυθμούς προετοιμασίας.

Πάντως το απόγευμα δεν θα έχει τελικά προπόνηση, κάτι που σημαίνει ότι η πρωινή που έγινε πριν από μερικές ώρες είναι η τελευταία των «κιτρινόμαυρων» στο Μπουργκ Χάαμστεντ και ευρύτερα στη συγκεκριμένη χώρα.

FSADA

Για αύριο έχει προγραμματιστεί το φιλικό με τη Γάνδη και την επομένη η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της στην Αθήνα μετά από 19 ημέρες δουλείας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα