ΑΕΚ μεταγραφές: Οριστική συμφωνία με τη Σεντ Τρούιντεν για Κοϊτά!

ΑΕΚ μεταγραφές: Οριστική συμφωνία με τη Σεντ Τρούιντεν για Κοϊτά!

koita

bet365

Σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο, Σάσα Ταβολιέρι, η οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με τη Σεντ Τρούιντεν για τη μεταγραφή του Αμπουμπακαρί Κοϊτά έκλεισε στα 3,6 εκατομμύρια ευρώ, με μπόνους ακόμα 400.000 ευρώ. Πλήρης επιβεβαιώση του ρεπορτάζ του Gazzetta.

Όπως διαβάσατε στο Gazzetta τα ξημερώματα του Σαββάτου, η ΑΕΚ «τελειώνει» τη μεταγραφή του Αμπουμπακαρί Κοϊτά και πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία με τη Σεντ Τρούιντεν. Όπως έγραψε ο Βέλγος δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέρι και επιβεβαιώνεται πλήρως από το ρεπορτάζ οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια για τη μεταγραφή του Μαυριτανού εξτρέμ.

To deal των δυο πλευρών είναι για 3,6 εκατομμύρια ευρώ, συν ακόμα 400.000 ευρώ ως μπόνους. Όπως αναφέρει ο έγκυρος ρεπόρτερ η Σεντ Τρούιντεν διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Ο 25χρονος winger αναμένεται στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τυπικά τη μεταγραφή του και θα τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία. Ο διεθνής ακραίος επιθετικός θα βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2029.

O Κοϊτά πρόερχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 38 εμφανίσεις, 15 γκολ και τρεις ασίστ. Με το εθνόσημο της πατρίδας του έχει εννέα συμμετοχές, με ένα γκολ.

Θυμίζουμε πως όσον αφορά τη μεσοεπιθετική ενίσχυση της ΑΕΚ ο Ρομπέρτο Περέιρα αναμένεται την Τετάρτη (10/7) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και υπάρχει αναμονή για την απάντηση του Έρικ Λαμέλα στην τεράστια πρόταση του Μάριου Ηλιόπουλου. Από εκεί και πέρα ο Δικέφαλος θα κινηθεί για εξίσου δυνατή περίπτωση σέντερ φορ, ενώ δεδομένα θα ενισχυθεί και στα δυο άκρα της άμυνας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα