ΠΑΟΚ: Με Κωνσταντέλια και Ντεσπόντοφ στο φιλικό με την Γκενκ (vids)

ΠΑΟΚ: Με Κωνσταντέλια και Ντεσπόντοφ στο φιλικό με την Γκενκ (vids)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δοκιμές από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Χορστ ενόψει του φιλικού με την Γκενκ (10/7 – 19:00). ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Προπόνηση με δοκιμές ενδεκάδων από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που είδε τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Κίριλ Ντεσπόντοφ να συμμετέχουν κανονικά και να είναι διαθέσιμοι για το αυριανό φιλικό με την Γκενκ (19:00 – Novasports 2, Live από το Gazzetta) στο προπονητικό κέντρο του Χορστ.

To τρίτο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία θα έχει διάρκεια 120 λεπτών, καθώς οι δύο ομάδες συμφώνησαν να παίξουν δύο ημίχρονα των 60 λεπτών.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Στη μια ενδεκάδα ο Κοτάρσκι ήταν κάτω από τα δοκάρια και οι Ότο, ¨Εκονγκ, Κουλιερακης και Μπαμπα αποτελούσαν την αμυντικη τετράδα. Οι Τσιγγάρας με τον Καμαρά ήταν οι δύο εσωτερικοί μέσοι, ενώ η επιθετική γραμμή αποτελούταν από τους Ντεσποντοφ, Μουργκ, Ταισον και Σαμάτα.

Στη δεύτερη ενδεκάδα ο Τσιφτσής ήταν κάτω από την εστία, με τους Σάστρε, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ και Ράφα Σοάρες να είναι η τετράδα στην άμυνα. Ο Λουτσέσκου δοκίμασε τον Θυμιάνη στη θέση του αμυντικού χαφ, ο Σβαμπ ήταν ο δεύτερος χαφ στον άξονα και οι Βιεϊρίνια, Κωνσταντέλιας, Κουάλιατα έπαιξαν πίσω από τον Μπραντον Τόμας.

Στο αυριανό τρίτο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία δε θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μάγκομεντ Οζντόεφ, λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί από την προπόνηση της Δευτέρας (8/7) και θα τον κρατήσει μακριά από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα