ΠΑΟΚ: Εβαλε τις φωνές ο Λουτσέσκου στους παίκτες και σταμάτησε την προπόνηση

ΠΑΟΚ: Εβαλε τις φωνές ο Λουτσέσκου στους παίκτες και σταμάτησε την προπόνηση

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε τις φωνές
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε τις φωνές στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Χορστ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Εκτός από τις δοκιμές των δύο ενδεκάδων η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Χορστ είχε… γκάζια και φωνές από τον Ραζβάν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού της ομάδας,

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αστειεύεται και δεν χαρίζεται στους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου». Είναι ο πρώτος που γνωρίζει την σημασία της διαδικασίας και των προπονήσεων κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Γι’ αυτό πολλές φορές σταματάει την προπόνηση για να κάνει παρατηρήσεις και να ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές. Αυτό έγινε και το απόγευμα της Τρίτης (9/7) όταν σε κάποια στιγμή του «διπλού» δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. Αμέσως σταμάτησε την προπόνηση και άρχισε να βάζει… γκάζια.

«Θέλω πάντα να βλέπετε που είναι η μπάλα, θέλω να διαβάζουμε τις καταστάσεις. Έχουμε την εμπειρία να το κάνουμε αυτό. Μην κοιμάστε! Έχουμε τόση ώρα που κάνουμε την ίδια άσκηση. Σοβαρευτείτε!», ήταν κάποια από τα λόγια του Λουτσέσκου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα