Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πρωτοσέλιδο σε Abola και Record ο Φώτης Ιωαννίδης, δεν τα παρατάει η Σπόρτινγκ

Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο σε σχέση με τον Ιωαννίδη»

bet365

Στα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων αθλητικών εφημερίδων της Πορτογαλίας βρέθηκε και πάλι ο Φώτης Ιωαννίδης, την περίπτωση του οποίου φαίνεται πως δεν εγκαταλείπει η Σπόρτινγκ.

Την ώρα που ο Φώτης Ιωαννίδης εργάζεται εντατικά (χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα) για να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στον ώμο και να τεθεί στην διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο, το όνομά του άρχισε και πάλι να «παίζει» στα μέσα της πορτογαλίας, αφού φαίνεται τελικά πως η Σπόρτινγκ Λισαβώνας δεν έχει καταθέσει τα όπλα για κείνον λόγω της επιθυμίας του προπονητή της, Ρούμπεν Αμορίμ.

Τόσο η Abola όσο και η Record, δύο εκ των μεγαλύτερων πορτογαλικών ιστοσελίδων της Πορτογαλίας, έβαλαν στο εξώφυλλό τους τον Έλληνα επιθετικό εξηγώντας πως η υπόθεσή του για τα «λιοντάρια» της Λισαβώνας δεν έχει ακόμη κλείσει.

Η πρώτη ανέφερε πως η Σπόρτινγκ δεν έχει παραιτηθεί από την διεκδίκηση του Ιωαννίδη τονίζοντας πως αποτελεί πρώτη επιλογή του Αμορίμ και επισημαίνοντας πως η αδιαλλαξία αυτή που χαρακτηρίζει την στάση των «πρασίνων» αυτή τη στιγμή, μπορεί να αλλάξει με τον καιρό.

a-bola-064426702

Η Record από την άλλη αναφέρει πως η Σπόρτινγκ θα κάνει «επιδρομή» για τον Ιωαννίδη στέλνοντας δικό της άνθρωπο στην Αθήνα για να κλείσει την συμφωνία, με τον Έλληνα φορ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τους, να είναι αποφασισμένος να πιέσει το «τριφύλλι» για να ρίξει τις απαιτήσεις του από τα 25 εκατ. ευρώ στα οποία εμμένει αυτή τη στιγμή. Τέλος, σημειώνει πως η Μπολόνια και η Ίπσουϊτς είναι πλέον εκτός παιχνδιού.

record-pt-072808844.

Πέρα απ' όσα αναφέρουν τα δύο πρωτοσέλιδα, μία συνθήκη που έχει διαφοροποιηθεί, είναι η πώληση του Παουλίνιο, του δεύτερου φορ της πορτογαλικής ομάδας, στην Τολούκα αντί 7.75 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα