Παναθηναϊκός: Καθημερινά θα κρίνεται η κατάσταση του Ιωαννίδη ενόψει προκριματικών

Παναθηναϊκός: Καθημερινά θα κρίνεται η κατάσταση του Ιωαννίδη ενόψει προκριματικών

Την Δεύτερα η ξεκάθαρη εικόνα για τον τραυματισμό του Ιωαννίδη
Η κλινική εικόνα του Φώτη Ιωαννίδη είναι βελτιωμένη και το πότε θα μπει στις προπονήσεις θα καθορίσει το αν θα προλάβει τα παιχνίδια για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στον Παναθηναϊκό επικρατεί μεγάλη αγωνία για την διαθεσιμότητα του Φώτη Ιωαννίδη ενόψει των παιχνιδιών για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League(25/7 και 1/8) με τον νικητή του ζευγαριού Μάριμπορ-Μπότεφ. Ο Έλληνας επιθετικός παραμένει εκτός μετά τον τραυματισμό του στον ώμο στο φιλικό της Εθνικής με την Γερμανία στις 7 Ιουνίου.

Όλο αυτό το διάστημα, ο διεθνής άσος έκανε ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και μετά την χθεσινή εξέταση, έδειξε πως η κλινική του εικόνα έχει βελτιωθεί. Από την άλλη, όμως, το αν θα προλάβει τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, θα κριθεί από το πότε θα μπει στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ιωαννίδης έχει χάσει την μέχρι τώρα προετοιμασία, έχει μείνει πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και αν μπει μέσα, τότε οι πιθανότητες να είναι διαθέσιμος, θα αυξηθούν. Μην ξεχνάμε πως εδώ και ένα μήνα είναι... off!

Κάθε μέρα που θα περνά, όμως και δεν θα υπάρχει... πράσινο φως για να προπονηθεί, τόσο οι πιθανότητες θα μειώνονται δραματικά.

Η υπόθεσή του θα αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο του Τριφυλλιού και αναλόγως θα προκύπτουν τα συμπεράσματα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα