ΑΕΚ - Γάνδη: Η ενδεκάδα της Ένωσης

Χατζισαφί

bet365

Οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για τη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ στη φιλική αναμέτρηση με τη Γάνδη στην Ολλανδία. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας της και τελευταίο επί ολλανδικού εδάφους η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Γάνδη στο Μπουργκ Χάαμσταντ (10/2, 16:00 - Cosmote Sport 1HD). Λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για τη βασική ενδεκάδα.

Ο Μπρινιόλι ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τον Ρότα δεξιά, τον Πήλιο αριστερά και τον Χατζισαφί σε ρόλο αριστερού στόπερ στο πλευρό του Μήτογλου. Γιόνσον και Γαλανόπουλος θα είναι στον άξονα. Ελίασον - Ζίνι στα άκρα και ο Λιούμπιτσιτς πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λιβάι Γκαρσία.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Μπρινιόλι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Ζίνι, Λιούμπιτσιτς, Γκαρσία

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα