Μπαμ με Βιγιαφάνιες ο Βόλος

Μπαμ με Βιγιαφάνιες ο Βόλος

Ο Βιγιαφάνιες

bet365

Σπουδαία μεταγραφή για τον Βόλο με την ομάδα της Μαγνησίας να ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου μεσοεπιθετικού, Λούκας Βιγιαφάνιες.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Βόλου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Η ομάδα της Μαγνησίας έκανε μια εξαιρετική κίνηση αποκτώντας τον 32χρονο μεσοεπιθετικό, Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είναι γνωστός στην χώρα μας καθώς έχει κάνει σημαντική καριέρα σε Παναθηναϊκό, αλλά και Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Βόλου για την σημαντική αυτή μεταγραφή, έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου Αργεντίνου μεσοεπιθετικού Lucas Villafañez.

Ο Lucas Villafañez αφού πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο.

Ο Lucas Villafañez τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ όπου σε 62 συμμετοχές είχε 4 τέρματα και 9 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Παναθηναϊκού, Αλάνιασπορ, Παναιτωλικού, Ιντεπεντιέντε, Μονάρκας και Ουρακάν.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Lucas Villafañez στην οικογένεια της.

*Στη φωτό ο Lucas Villafañez με τον Αχιλλέα Μπέο Junior».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα