Έσε: «Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Μασεράνο, ήξερα ότι έπρεπε να δώσω τα πάντα για να μπω στην αποστολή»

Εζε

bet365

Ο Σαντιάγο Έσε αναφέρθηκε στην κλήση του με την Ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Με το εθνόσημο της Αργεντινής θα αγωνιστεί ο Σαντιάγο Έσε του Ολυμπιακού, ο οποίος κλήθηκε από τον Χαβιέ Μασεράνο για να αγωνιστεί με την Ολυμπιακή ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο 22χρονος χαφ θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στη Γαλλία καθώς στις 24 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο παιχνίδι του ομίλου κόντρα στο Μαρόκο ενώ στη συνέχεια θα κοντραριστεί με το Ιράκ (27/07) και την Ουκρανία (30/07).

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε στο «DSports Radio» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κλήση του από τον Μασεράνο αλλά και στους στόχους της ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι όνειρο να έχεις αυτή τη δυνατότητα να παίξεις στην Αργεντινή. Έχουμε ένα εντυπωσιακό σύνολο ποδοσφαιριστών με ποιότητα. Η Αργεντινή είναι μία ομάδα που δεν τα παρατά ποτέ».

Όσο για την κλήση του, είπε: «Όταν ο Μασεράνο με πήρε τηλέφωνο, ήξερα ότι έπρεπε να δώσω τα πάντα για να μπορέσω να μπω στη λίστα και να είμαι στην αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα