Ολυμπιακός, μεταγραφές: Σκληρή «μάχη» για Ελ Καμπί και Ποντένσε

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Σκληρή «μάχη» για Ελ Καμπί και Ποντένσε

ελλαδα

bet365

Μετά την υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο, ο Ολυμπιακός δίνει «μάχη» για να κρατήσει τον Αγιούμπ Ελ Καμπί και να αποκτήσει από τη Γουλβς τον Ντάνιελ Ποντένσε.

Δεν είχε θετική κατάληξη η υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο, καθώς ο Ολυμπιακός, παρότι ήρθε σε συμφωνία με την Πόρτο στα 12 εκατ. ευρώ, ενημερώθηκε πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στους «δράκους».

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παλεύει την υπόθεση του Αγιούμπ Ελ Καμπί, η οποία παρά τις δυσκολίες που είχε, φαίνεται πως τα δεδομένα αλλάζουν προς το θετικό και αναμένεται η κατάληξη για το αν θα ανανεώσει ή όχι το συμβόλαιο του.

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» είναι συνεχώς σε διαπραγματεύσεις με τη Γουλβς προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να αποκτηθεί ο Ντάνιελ Ποντένσε με κανονική μεταγραφή, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να βρίσκεται στην προετοιμασία των «λύκων» στην Ισπανία.

Τέλος, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και τα άλλα ανοιχτά μέτωπα που έχουν οι Πειραιώτες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα