Καρέτσας στο Gazzetta: «Μία μέρα θα παίξω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ» (vid)

ελλαδα

bet365

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας μοιράστηκε στο Gazzetta την εμπειρία του από το φιλικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, την αγάπη για τον Δικέφαλο αλλά και την παρουσία του στη Γκενκ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Αποτελεί το παιδί- «θαύμα» του βελγικού ποδοσφαίρου και ένας από τα μεγάλα αστέρια της Ευρώπης που ήδη, στα 17 του, παίζει με την πρώτη ομάδα της Γκενκ.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας έπαιξε βασικός στο φιλικό κόντρα στον ΠΑΟΚ και έδειξε δείγμα του ταλέντου του στο χορτάρι, κερδίζοντας τα βλέμματα με την εμφάνιση του στο παιχνίδι.

Ο ίδιος μίλησε στο Gazzetta μετά το τέλος του αγώνα και αναφέρθηκε στην αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, μίλησε για τον Κωνσταντέλια αλλά και την παρουσία του στην πρώτη ομάδα της Γκενκ.

Αναλυτικά:

«Ήταν πολύ ωραία, στην αρχή ήμουν λίγο αγχωμένος αλλά μετά έπαιξε το παιχνίδι μου. Ήταν πολύ ωραία που έπαιξα με τον ΠΑΟΚ αλλά κρίμα που δεν παίξαμε αντίπαλοι με τον Κωνσταντέλια»

Αν ο Κωνσταντέλιας είναι το ινδαλμά του: «Ναι είναι, βλέπω κάθε αγώνα του με τον ΠΑΟΚ, είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Παίζει λίγο σαν εμένα (γέλια)»

Για το πώς ένιωσε που έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα».

Αν θα παίξει μία μέρα για τον ΠΑΟΚ: «Μία μέρα φορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μία μέρα θα έρθω στον ΠΑΟΚ. Είναι η ομάδα μου»

Για το κομμάτι της Εθνικής Ελλάδας: «Για Εθνική δεν ξέρω ακόμα, έχω χρόνο μπροστά μου (γέλια)»

Για την παρουσία του στην πρώτη ομάδα της Γκενκ: «Είναι μεγάλο πράγμα, έπαιξα και πέρσι κάποια παιχνίδια, είμαι και φέτος και γενικά νιώθω πολύ ωραία»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα