Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στόχος των «ερυθρολεύκων» ο Αλφρέντο Μορέλος σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στόχος των «ερυθρολεύκων» ο Αλφρέντο Μορέλος σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

ελλαδα

bet365

Ο Αλφρέντο Μορέλος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ο Ολυμπιακός φαίνεται πως τον έχει στη λίστα του σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά για να βρει φορ, την ίδια στιγμή που περιμένει και την απάντηση του Αγιούμπ Ελ Καμπί για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με το «versus.com.br», μία περίπτωση που αποτελεί στόχο των Πειραιωτών, είναι ο Αλφρέντο Μορέλος της Σάντος. Ο 28χρονος επιθετικός βρίσκεται εκτός πλάνων στον βραζιλιάνικο σύλλογο και έτσι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Κολομβιανός φορ είναι στόχος του Ολυμπιακού για την γραμμή κρούσης και μάλιστα τονίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή για την επιστροφή στην Ευρώπη.

Την ίδια στιγμή, εκτός από τον Ολυμπιακό και η Ατλέτικο Νασιονάλ δείχνει να έχει μπει... ζεστά για την απόκτηση του Μορέλος. Με τη Σάντος μέτρησε 4 γκολ σε 20 παιχνίδια χωρίς να εντυπωσιάσει ωστόσο με τη Ρέιντζερς είχε σπάσει τα κοντέρ αφού βρήκε 124 φορές τα αντίπαλα δίχτυα σε 269 συμμετοχές σε όλες τις διοργάνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα