ΠΑΟΚ: Το σχόλιο του Σταύρου Σουντουλίδη για τη φιλική ήττα από τη Γκενκ (vid)

ΠΑΟΚ: Το σχόλιο του Σταύρου Σουντουλίδη για τη φιλική ήττα από τη Γκενκ (vid)

ελλαδα
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Γκενκ του Κωνσταντίνου Καρέτσα με 3-1 σε φιλική αναμέτρηση και ο Σταύρος Σουντουλίδης σχολίασε την εμφάνιση του Δικεφάλου.

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο ΠΑΟΚ έπειτα από τέσσερα 30λεπτα κόντρα στη Γκενκ του Κωνσταντίνου Καρέτσα, όπου παρότι μείωσε με 2-1, δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή του σκορ.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Ο απεσταλμένος του Gazzetta στην Ολλανδία, Σταύρος Σουντουλίδης σχολίασε το παιχνίδι του Δικεφάλου, αναφέρθηκε στα λάθη που στοίχησαν αλλά και στο διάστημα που ο ΠΑΟΚ έδειξε καλή εικόνα.

Χαρακτηριστικά:

«Πλήρωσαν ατομικά λάθη τους για ένα ακόμη παιχνίδι. Ο Ότο στο ξεκίνημα έκανε δύο λάθη και ο ΠΑΟΚ δέχθηκε ισάριθμα γκολ από τη Γκενκ, η οποία είχε στη συνθέση το παιδί-θαύμα, τον δικό μας Κωνσταντίνο Καρέτσα, που μετά το τέλος του αγώνα, υποσχέθηκε ότι θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αν κάτι πρέπει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ, είναι η καλή εικόνα που είχε στο ένα από τέσσερα 30λεπτα και συγκεκριμένα στο δεύτερο, όταν βρήκε το γκολ με τον Μπάμπα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα