Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας λατρεύει τον ΠΑΟΚ και τον Κωνσταντέλια (vid)

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας
Το παιδί-θαύμα του βελγικού ποδοσφαίρου, ο 16χρονος Κωνσταντίνος Καρέτσας, λατρεύει τον ΠΑΟΚ και τον Γιάννη Κωνσταντέλια! – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας στα 16 του έχει προλάβει να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα και θεωρείται, όχι άδικα, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βελγικού ποδοσφαίρου και το next big thing της Γκενκ.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Τον είδαμε από κοντά, τον θαυμάσαμε για 60 λεπτά στο φιλικό της Τετάρτης (10/7) κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το παιδί, γερό να είναι και την υγειά του να έχει, δείχνει ότι έχει όλα τα στοιχεία για να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Το έδειξε με τις κινήσεις του, τον τρόπο που πατάει στο χορτάρι αν και είναι μόλις 16 ετών.

Το φιλικό στο προπονητικό κέντρο του Χορστ ήταν ιδιαίτερο για τον πιτσιρικά με τα σιδεράκια. Έπαιξε βασικός απέναντι στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΑΟΚ, γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του «Δικεφάλου» και γνώρισε από κοντά το δικό του ποδοσφαιρικό ίνδαλμα, τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας με τον Σταύρο Σουντουλίδη στο Χορστ της Ολλανδίας

Ο μικρός «ήρωας» της Γκενκ φτάνοντας στο προπονητικό κέντρο το πρώτο πράγμα που έκανε μπαίνοντας στα αποδυτήρια ήταν να πάει και να συναντήσει από κοντά τον 21χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, τον οποίο λατρεύει, θαυμάζει και όπως λέει τον παρακολουθεί και προσπαθεί να πάρει κάποια από τα στοιχεία του. Μίλησαν για λίγο και ο «Ντέλιας» του έκανε δώρο την «ασπρόμαυρη» φανέλα του.

Ο Κωνσταντίνος πετούσε στα σύννεφα και μόνο που είχε στα χέρια του τη φανέλα ενός δικού του ποδοσφαιρικού ήρωα. Πριν από έξι-επτά χρόνια είχε βρεθεί και πάλι στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, απλά και μόνο για να βγει φωτογραφίες με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, τον Ομάρ Ελ Καντουρί κι άλλους ποδοσφαιριστές που έπαιζαν τότε με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

Το γονίδιο του ΠΑΟΚ έχει περάσει στον Κωνσταντίνο, που παρακολουθεί από την τηλεόραση όλους τους αγώνες της αγαπημένης ομάδας του, καθώς στην οικογένεια Καρέτσα κρατάει σταθερά από τον προπάππου από τη μεριά του πατέρα. Ο Βάιος Καρέτσας, με καταγωγή από τις Σέρρες, υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε ομάδες της Ελλάδας αλλά και του Βελγίου μέχρι ο πρωτότοκος γιος του να κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο μπαμπάς δεν ήταν παρών στο χθεσινό φιλικό, αλλά θα έμαθε από πρώτο χέρι και με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα βίωσε το καμάρι της οικογένειας, που κάποια στιγμή άκουσε τους φίλους του «Δικεφάλου» να τραγουδούν: «Κωνσταντίνε θα΄σαι τρέλα με του ΠΑΟΚ την φανέλα»!

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Ε, αυτό ήταν! Ο μικρός καμάρωνε και μόνο που άκουγε τους ΠΑΟΚτσήδες να τον αποθεώνουν και όπως είπε μιλώντας στην κάμερα του Gazzetta: «Μία μέρα φορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μία μέρα θα έρθω στον ΠΑΟΚ. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα