Πανσερραϊκός: Επέστρεψε στα «λιοντάρια» ο Καρασαλίδης

Πανσερραϊκός: Επέστρεψε στα «λιοντάρια» ο Καρασαλίδης

Καρασαλίδης

bet365

Ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού είναι και πάλι ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να επιστρέφει στα «λιοντάρια» έξι μήνες μετά την αποχώρηση του.

Στον Πανσερραϊκό και πάλι ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης. Έξι μήνες μετά την αποχώρηση του για την Καλαμάτα, ο έμπειρος Έλληνας κεντρικός αμυντικός επέστρεψε και πάλι στα «λιοντάρια» υπογράφοντας ξανά με την ομάδα των Σερρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την επανέναρξη της συνεργασίας της με τον Σερραίο ποδοσφαιριστή και φυσικό αρχηγό της Τέλη Καρασαλίδη, ο οποίος θα φορέσει και πάλι τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος, έξι μήνες μετά. Η ομάδα είναι πάνω από όλους και ο ίδιος το απέδειξε τόσο κατά την προσωρινή αποχώρηση του, όσο και τώρα!

Ο Τέλης Καρασαλίδης είναι γεννημένος στις 03/05/1991 στις Σέρρες, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και στο διάστημα της απουσίας του, αγωνίστηκε με την φανέλα της Καλαμάτας στην Super League 2, έχοντας 18 συμμετοχές.

Αυτή είναι η δεύτερη του επιστροφή στην ομάδα, καθώς η πρώτη έγινε τον Ιανουάριο του 2023, όταν ο Σερραίος κεντρικός αμυντικός, επέστεψε μετά από 8,5 χρόνια στην ομάδα μας φτάνοντας ως την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2 και την άνοδο. O Tέλης μετράει 276 συμμετοχές και 9 γκολ σε όλες τις κατηγορίες.

Καλώς ήρθες ξανά στον Πανσερραϊκό “βουνό”!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα