Σλόβαν Μπρατισλάβας; «Θέλουμε τον Σπόραρ, θέλει κι αυτός αλλά δεν θα είναι εύκολο»

Σλόβαν Μπρατισλάβας; «Θέλουμε τον Σπόραρ, θέλει κι αυτός αλλά δεν θα είναι εύκολο»

sporar_slovenia

bet365

Ο γενικός διευθυντής της Σλόβαν Μπρατισλάβας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Άντρατζ Σπόραρ.

Το όνομα του Άντρατζ Σπόραρ συνδέθηκε με μία πιθανή επιστροφή στην Σλόβαν Μπρατισλάβας και ο γενικός διευθυντής του συλλόγου της Σλοβακίας, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Ο Ιβάν Κμότρικ, αποκάλυψε πως και ο Σπόραρ είναι θετικός στο να επιστρέψει στον σύλλογο, τονίζοντας παράλληλα πως η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη.

«Στο αθλητικό κομμάτι το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, τόσο από την δική μας πλευρά, όσο και από αυτή του Άντρατζ. Αλλά εάν συμβεί η μεταγραφή, δεν θα είναι φτηνή. Η άφιξη του Σπόραρ δεν αφορά ένα μονοετές συμβόλαιο, μιλάμε για πολυετή συνεργασία. Δεν είναι εύκολο. Πρέπει να έχει τέτοιες οικονομικές παραμέτρους που θα διατηρήσουν την σταθερότητα της ομάδας. Αυτή την στιγμή πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει ο κόσμος, εάν θα μας δώσει μεγαλύτερη δύναμη» υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα