«Νέα πρόταση της Τζένοα για Κοτάρσκι, μικραίνει η απόσταση με τον ΠΑΟΚ»

«Νέα πρόταση της Τζένοα για Κοτάρσκι, μικραίνει η απόσταση με τον ΠΑΟΚ»

Newsroom
Η επιθυμία του ΠΑΟΚ που απομακρύνει την Τζένοα από τον Κοτάρσκι

bet365

Στην Ιταλία μετέδωσαν πως η Τζένοα επανήλθε για την απόκτηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι και μάλιστα δεν έχει πλέον μεγάλη «διαφορά» από τον ΠΑΟΚ.

Σε περίοπτη θέση στα ιταλικά media βρίσκεται το όνομα του Ντομινίκ Κοτάρσκι, καθώς υπάρχουν συνεχή δημοσιεύματα για την επιθυμία της Τζένοα ώστε να αποκτήσει τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Το «tuttomercatoweb» υποστήριξε πριν από λίγο πως η ομάδα της Serie A επανήλθε για χάρη του 24χρονου πορτιέρε και μάλιστα μετά από την κίνησή της αυτή «μικραίνει η απόσταση» που τη χωρίζει με τον Δικέφαλο. «Νέα πρόταση της Τζένοα για Κοτάρσκι, μικραίνει η απόσταση, ο ΠΑΟΚ ψάχνει για αντικαταστάτη», είναι ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ.

Οπου μεταδόθηκε ότι «υπήρξε απόσταση στις πρώτες προτάσεις που γίνονταν καθώς ο ΠΑΟΚ ζητούσε 8 εκατομμύρια χωρίς έμψυχα ανταλλάγματα. Η θέση του ΠΑΟΚ δεν έχει αλλάξει όσον αφορά το ενδεχόμενο να μπουν στη συμφωνία και έμψυχα ανταλλάγματα και έτσι η Τζένοα θα πρέπει να ανέβει οικονομικά για να αγοράσει τον παίκτη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα