Πανσερραϊκός: Η αποστολή για την προετοιμασία στη Νάουσα

Πανσερραϊκός: Η αποστολή για την προετοιμασία στη Νάουσα

Newsroom
fsfs

bet365

Με 29 ποδοσφαιριστές θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Πανσερραϊκού στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Στη Νάουσα θα συνεχίσει την προετοιμασία του ο Πανσερραϊκός. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου βρίσκεται από χθες στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, και θα συνεχίσει την προετοιμασία της εκεί για 12 ημέρες.

Τα «λιοντάρια» γνωστοποίησαν την αποστολή που βρίσκεται στη Νάουσα, με την ομάδα να αποτελείται από 29 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

«Στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας ανηφορίζει από την Πέμπτη 11/07 η αποστολή του Πανσερραϊκού, εκεί όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για την σεζόν 2024-2025.

Οι “κόκκινοι” θα παραμείνουν για 13 ημέρες στις εγκαταστάσεις του “Naousa Mountain Resort” και ο Μιχάλης Γρηγορίου με τους συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με τους ποδοσφαιριστές σε εξαιρετικές συνθήκες, τόσο στην φυσική κατάσταση, όσο και στην τακτική, με τις καθημερινές διπλές προπονήσεις.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται 29 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γκουγκεσασβίλι(θα ενταχθεί την Κυριακή), Διαμαντής, Καρασαλίδης, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Στάϊκος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Σοφιανός, Μαρίνος, Ντέλετιτς, Παπαβασιλείου, Άλεξιτς, Μπετανκόρ, Σαλαζάρ, Λιάσος, Τομάς, ενώ θα ακολουθήσουν και οι νεαροί Βασιλάκος, Σαλβάνος, Αποστολάκης, Αλειφερόπουλος, Κοσμίδης, Μυλωνάς, Τόλιος. Ο Κα αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, ο Μαυρόπουλος έμεινε εκτός καθώς βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης, ενώ ο Παπαδημητρίου για προσωπικούς λόγους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα