ΠΑΟΚ: Προπόνηση στο... κρύο και τη βροχή, νοκ άουτ ο Γιόνι Ότο

ΠΑΟΚ: Προπόνηση στο... κρύο και τη βροχή, νοκ άουτ ο Γιόνι Ότο

PAOK
Υπό καταρρακτώδη βροχή και το θερμόμετρο να δείχνει 15 βαθμούς Κελσίου διεξάγεται η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Χορστ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Άνοιξαν οι ουρανοί στο Χορστ όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» προπονούνται αυτή τη στιγμή υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς το πρόγραμμα γίνεται υπό καταρρακτώδη βροχή, με το θερμόμετρο παράλληλα να έχει πέσει στους 15 βαθμούς Κελσίου.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Ο Γιόνι Ότι έμεινε εκτός λόγω των ενοχλήσεων στο λαγονοψοϊτη που αποκόμισε από το φιλικό με την Γκενκ. Ο Ισπανός μπακ γλίτωσε τα χειρότερα ωστόσο αναμένεται να μείνει εκτός δράσης μέχρι και την Κυριακή, όταν και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά στην Ολλανδία.

Ο Μαντί Καμαρά από την άλλη δεν προπονήθηκε επίσης λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον μηρό ωστόσο αναμένεται να δοκιμάσει στην απογευματινή προπόνηση. Τέλος, ο Μάγκομεντ Οζντόεφ αναμένεται να δοκιμάσει επίσης να συμμετάσχει στο απογευματινό πρόγραμμα έχοντας πλέον ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα