ΠΑΟΚ: Αρνήθηκε νέα πρόταση της Τζένοα για Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ: Αρνήθηκε νέα πρόταση της Τζένοα για Κοτάρσκι

Η επιθυμία του ΠΑΟΚ που απομακρύνει την Τζένοα από τον Κοτάρσκι

bet365

Η Τζένοα κατέθεσε νέα πρόταση για την απόκτηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι ωστόσο η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν και πάλι αρνητική.

Νέα «χυλόπιτα» του ΠΑΟΚ στην Τζένοα για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Η ιταλική ομάδα κατέθεσε νέα πρόταση για την απόκτηση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να ρίχνουν νέο... άκυρο.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Η νέα πρόταση της Τζένοα έφτασε τα 5 εκατομμύρια ευρώ για το 95% των δικαιωμάτων του Κροατη τερματοφύλακα. Παράλληλα, η ιταλική ομάδα πρότεινε στον Δικέφαλο του Βορρά να καταθέσει τώρα το ένα εκατομμύριο ευρώ και τα υπόλοιπα τέσσερα το επόμενο καλοκαίρι. Φυσικά η πρόταση αυτή δεν ικανοποίησε τους «ασπρόμαυρους» οι οποίοι αρνήθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη το ποσό αυτό.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ μάλιστα έδειξε ότι δύσκολα θα καθίσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όσο οι προτάσεις της Τζένοα δεν φτάνουν στα οικονομικά «θέλω» του συλλόγου, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά κοστολογεί τον Κροάτη τερματοφύλακα στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα