Άρης: «Χαλάει» η μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη!

Άρης: «Χαλάει» η μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη!

Ο Διούδης

bet365

Ένας από τους όρους αποδέσμευσης του Σωκράτη Διούδη από τη Ζαγκλέμπιε ήταν να μην συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη κι έτσι η συμφωνία του 31χρονου τερματοφύλακα με τους «κίτρινους», εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα επικυρωθεί αυτή τη μεταγραφική περίοδο!

Άρης και Σωκράτης Διούδης είχαν συμφωνήσει (σχεδόν) σε όλα. Στην υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας αλλά και στις συνολικές οικονομικές απολαβές του. Αυτή η εξέλιξη ενόχλησε τους ανθρώπους της Ζαγκλέμπιε κι αυτό φάνηκε από χθες (11/7) το απόγευμα σε μία από τις τελευταίες επαφές που είχε ο έμπειρος τερματοφύλακας με την πολωνική ομάδα για τη λύση του συμβολαίου. Όπως ανακοίνωσε η τελευταία, σεβάστηκε την επιθυμία αποχώρησης του παίκτη για προσωπικούς λόγους και ο λόγος της καθυστέρησης που υπήρξε είχε να κάνει με την εύρεση αντικαταστάτη.

Ωστόσο, στη σημερινή (12/7) τελική επαφή μεταξύ των δύο πλευρών κι όταν έφτασε η στιγμή υπογραφής του τέλους της σύμβασης, οι επιτελείς της Ζαγκλέμπιε έθεσαν ως όρο να μη συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη υποστηρίζοντας ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης – καθώς είχε προχωρήσει σε επαφές με τον παίκτη – θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα των 400.000 ευρώ. Οι δε «κίτρινοι» είχαν ξεκαθαρίσει στην πλευρά του παίκτη ότι η συμφωνία θα ενεργοποιούταν μόνο στην περίπτωση εξασφάλισης της ελευθερίας του.

Κι έτσι, η συμφωνία μεταξύ Άρη και Σωκράτη Διούδη μοιάζει αδύνατο να επικυρωθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο λόγω του όρου που έβαλε η Ζαγκλέμπιε – για να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο δίχως οικονομική απαίτηση – ο οποίος του απαγορεύει να επιστρέψει στον Άρη.

Πλέον ο επικρατέστερος προορισμός για τον 31χρονο τερματοφύλακα είναι η Γκαζιαντέπ με την οποία προφανώς συζητούσε παράλληλα των επαφών του με τον Άρη και μάλιστα είναι πιθανό το ενδεχόμενο συμφωνίας εντός του επόμενου 48ώρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα