Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας για την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας για την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε

ελλαδα

bet365

Υπάρχει... καπνός γύρω από την υπόθεση του Κρίστοφερ Βέλντε της Λεχ Ποζνάν καθώς ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του 24χρονου εξτρέμ.

Γράφουν οι Πολύδωρος Παπαδόπουλος και Νότης Χάλαρης

Το όνομα του το είχατε διαβάσει πρώτη φορά στο blog του Γιώργου Τσακίρη στο Gazzetta ότι «παίζει» για τον Ολυμπιακό και οι Πολωνοί αναφέρθηκαν εκ νέου στην υπόθεση, τονίζοντας πως εκτός από τους Πειραιώτες, ο Κρίστοφερ Βέλντε βρίσκεται στη λίστα ομάδων από Ισπανία, Τουρκία και Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε επαφή τόσο με την ομάδα όσο και με τον 24χρονο εξτρέμ για την απόκτησή του.

Ο Νορβηγός ακραίος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και έπειτα από μία εξαιρετική σεζόν με 13 γκολ και 5 ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ψάχνει το επόμενο... βήμα στην καριέρα του.

Από την άλλη οι Πολωνοί έχουν μία τελευταία ευκαιρία να προσθέσουν χρήματα στα ταμεία τους από την περίπτωση του, η οποία κόστισε συνολικά 1,1 εκατ. ευρώ τον Γενάρη του 2022. Τέλος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πηγές στην Πολωνία, η Λεχ Πόζναν ζητάει περίπου έξι εκατ. ευρώ για την πώληση του ποδοσφαιριστή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα