ΠΑΟΚ: Δοκιμές ενδεκάδας από Λουτσέσκου ενόψει Σεν Ζιλουάζ και Φίτεσε (vid)

ΠΑΟΚ: Δοκιμές ενδεκάδας από Λουτσέσκου ενόψει Σεν Ζιλουάζ και Φίτεσε (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
Το Σάββατο (13/7) οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν τα δύο τελευταία φιλικά κόντρα σε Σεν Ζιλουάζ και Φίτεσε. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας μετρούν αντίστροφα για την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Το πρόγραμμα του τελευταίου Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει δύο φιλικά παιχνίδια το Σάββατο (13/7) και μια απογευματινή προπόνηση την Κυριακή (14/7) πριν η ομάδα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Το Σάββατο (13/7) ο ΠΑΟΚ θα δώσει τις δύο τελευταίες φιλικές αναμετρήσεις επί ολλανδικού εδάφους, κόντρα σε Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (15:00) και Φίτεσε (20:00), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προχωράει σε δοκιμές ενδεκάδων στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης που συμμετείχαν κανονικά οι Μαντί Καμαρά και Μάγκομεντ Οζντόεφ, οι οποίοι επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς έχοντας ξεπεράσει τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ένας τραυματισμός του Τάισον προκάλεσε ανησυχία, ωστόσο ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψε κανονικά στην προπόνηση, όπου δεν συμμετείχε ο Γιόνι Ότο.

Στόχος του Ρουμάνου τεχνικού είναι στις δύο τελευταίες φιλικές αναμετρήσεις, οι παίκτες του να πάρουν από 90 λεπτά συμμετοχής, για να αποκτήσουν περισσότερο αγωνιστικό ρυθμό.

Στη μια ενδεκάδα ήταν οι: Κοτάρσκι, Σάστρε, Έκονγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ντεσπόντοφ, Μουργκ,, Τάισον και Τόμας.

Στην άλλη ενδεκάδα έπαιξαν οι: Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Καμαρά, Οζντόεφ, Κουαλιάτα, Κωνσταντέλιας, Σμυρλής και Σαμάτα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα