Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι «ερυθρόλευκοι» είναι φαβορί για την απόκτηση του Μορέλος σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους (vid)

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι «ερυθρόλευκοι» είναι φαβορί για την απόκτηση του Μορέλος σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους (vid)

ελλαδα

bet365

Ο Ολυμπιακός παραμένει ως ένας από τους βασικούς διεκδικητές για την απόκτηση του Αλφρέντο Μορέλος και στη Βραζιλία τον θεωρούν μέχρι και φαβορί.

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά και αναζητά την απόκτηση ενός φορ, χωρίς η περίπτωση του Αγιούμπ Ελ Καμπί να επηρεάζει τον σχεδιασμό (εφόσον αποχωρήσει, τότε οι Πειραιώτες θα ψαχτούν για δύο επιθετικούς).

Το όνομα του Αλφρέντο Μορέλος μπήκε στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού ωστόσο το «rtiesporte.com.br» έδωσε κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με την περίπτωση του.

Αρχικά, τονίζει πως ο σύλλογος είναι φαβορί έναντι των Ρέιντζερς, Ατλέτικο Νασιονάλ και Τολούκα για την απόκτηση του 28χρονου Κολομβιανού, καθώς είναι μία υπόθεση που εξετάζει πριν καν πάει ο ποδοσφαιριστής στη Σάντος.

Από εκεί και πέρα, ο βραζιλιάνικος σύλλογος είναι θετικός στο να δώσει ως δανεικό τον Κολομβιανό επιθετικό για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς για τον Γενάρη του 2025, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί εφόσον ο παίκτης αγωνιστεί στο 50% των αγώνων.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα