ΑΕΚ: «Συμφωνία με Λαμέλα για τριετές συμβόλαιο», γράφουν στην Αργεντινή

ΑΕΚ: «Συμφωνία με Λαμέλα για τριετές συμβόλαιο», γράφουν στην Αργεντινή

Newsroom
Λαμελα

bet365

Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο που αποκάλυψε την πρόταση της ΑΕΚ στον Έρικ Λαμέλα οι δυο πλευρές κατέληξαν οριστικά σε συμφωνία.

«Βόμβα» από την Αργεντινή! Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ουριέλ Ιουγκτ, ο οποίος ήταν αυτός που αποκάλυψε την πρόταση της ΑΕΚ στον Έρικ Λαμέλα, οι δυο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία.

Όπως αναφέρει ο Αργεντινός ρεπόρτερ ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αποδέχτηκε την προσφορά της Ένωσης για τριετές συμβόλαιο, με υψηλές απολαβές. Μάλιστα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον ρόλο - κλειδί του Ματίας Αλμέιδα, με τις προσωπικές επαφές που είχε με τον πρώην μεσοεπιθετικό της Σεβίλλης.

Την ίδια πληροφορία μετέφερε και ο δημοσιογράφος Θέσαρ Λουίς Μέρλο, ο οποίος εξειδικεύεται στην αγορά της λατινικής Αμερικής. Εάν επιβεβαιωθεί η είδηση η ΑΕΚ μετά τους Περέιρα και Κοϊτά προχωράει σε μια ακόμα σημαντική μεσοεπιθετική ενίσχυση από το (πολύ)... πάνω ράφι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα