Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Μπα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Μπασακσεχίρ λένε οι Γάλλοι

«Ο Μπα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Μπασακσεχίρ»

bet365

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, ο Ουσεϊνού Μπα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Μπασακσεχίρ στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός.

Ο Σάντι Αουνά αποκάλυψε πως ο Ουσεϊνού Μπα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπασακσεχίρ, στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός την περσινή σεζόν από τους «ερυθρολεύκους».

Ο Γάλλος δημοσιογράφος έκανε μία ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα X όπου ενημέρωσε πως ο 28χρονος Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με τους Πειραιώτες, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με το τουρκικό κλαμπ χωρίς όμως αναφέρει τίποτα σχετικά με το πως αυτός θα αποδεσμευθεί από τη νυν ομάδα του.

Την περασμένη σεζόν όπου ο Μπα αγωνίστηκε στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης πραγματοποίησε 25 συμμετοχές, δίνοντας και μία ασίστ στα περισσότερα από 2 χιλ. λεπτά που αγωνίστηκε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα