ΑΕΚ: O μάνατζερ του Λαμέλα επιβεβαίωσε την μετακίνησή του στην Ενωση!

ΑΕΚ: O μάνατζερ του Λαμέλα επιβεβαίωσε την μετακίνησή του στην Ενωση!

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ιστοσελίδα της Αργεντινής μετέδωσε πως ο εκπρόσωπος του Ερικ Λαμέλα της μετέφερε ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Στην «πραγματικότητα» της ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο Ερικ Λαμέλα, όταν στην πατρίδα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού μετέδωσαν πως η Ενωση κινείται για την απόκτησή του και το Gazzetta σας τόνισε πως το ζήτημα είναι «υπαρκτό».

Τις τελευταίες ώρες στη χώρα του τόνισαν πως το deal είναι «τελειωμένο» και αφορά τριετή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ η ιστοσελίδα «lapaginamillonaria.com» όχι μόνο ισχυρίστηκε κάτι ανάλογο, αλλά και επικαλέστηκε πως ο εκπρόσωπος του 32χρονου της μετέφερε ότι ο πελάτης του θα έρθει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα ώστε να ανακοινωθεί.

Tο συγκεκριμένο σάιτ ασχολείται με τα ζητήματα τη Ρίβερ Πλέιτ και μεταξύ άλλων τόνισε πως «η ελπίδα κάποιων φίλων της ομάδας να δουν ξανά τον Ερικ Λαμέλα με την φανέλα της Ρίβερ κατέληξε να εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει να ενταχθεί σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Ο Λαμέλα προπονούνταν μόνος του τις τελευταίες ημέρες και ο εκπρόσωπός του καθόρισε το μέλλον του και επιβεβαίωσε ότι αποδέχθηκε την πρόταση που έκανε η ελληνική ομάδα που πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε τον Ρομπέρτο Περέιρα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων σχετικά.

Και συνέχισε. «Τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να τεθεί υπό τις διαταγές της Αλμέιδα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα