Ολυμπιακός: Για δεύτερη σερί σεζόν τερματοφύλακες... made in Greece μετά από 21 χρόνια (vids)

Ολυμπιακός: Για δεύτερη σερί σεζόν τερματοφύλακες... made in Greece μετά από 21 χρόνια (vids)

ελλαδα

bet365

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ο Ολυμπιακός εμπιστεύεται... Ελλάδα για τη θέση του τερματοφύλακα, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 2001/02 και 2002/03 όταν και τότε είχε μόνο Έλληνες πορτιέρε για δύο σερί χρονιές.

Η απόκτηση του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου και η ανανέωση του συμβολαίου του Κωνσταντίνου Τζολάκη, κλείδωσε την τετράδα που θα έχει στον «άσο» ο Ολυμπιακός μαζί με τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Νίκο Μπότη.

Αυτή είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά που οι Πειραιώτες εμπιστεύονται την εστία τους μόνο σε ελληνικά γάντια καθώς πέρσι είχαν τον Πασχαλάκη, τον Τζολάκη και τον νεαρό Παπαδούδη πριν προστεθεί στη λίστα και ο Μπότης που ήρθε μέσα στη χρονιά από την Ίντερ.

Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί από τη σεζόν 2002/03 όταν και πάλι, για δύο συνεχόμενες χρονιές, η εστία του Ολυμπιακού ήταν «Made in Greece» αφού η τετράδα τερματοφυλάκων ήταν μόνο Έλληνες.

Έκτοτε, μέχρι και πέρσι, πάντα υπήρχε τουλάχιστον ένας ξένος τερματοφύλακας που ήταν στην ιεραρχία των πορτιέρε των Πειραιωτών, δηλαδή για 20 χρόνια περίπου.

ελλάδα

Τη σεζόν 2001/02, με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο, ο Ολυμπιακός είχε για το τέρμα τους Μιχάλη Σηφάκη, Άγγελο Γεωργίου, Δημήτρη Ελευθερόπουλο και Κλέοπα Γιάννου ενώ το 2002/03, οι «ερυθρόλευκοι», για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν είχαν μόνο ελληνικό στοιχείο στους τερματοφύλακες με τους Φάνη Κατεργιαννάκη, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, Κλέοπα Γιάννου και Άγγελο Γεωργίου.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα