Ηλιόπουλος σε Κοϊτά: «Δώσε την ψυχή σου και την καρδιά σου για την ομάδα» (vid)

Ηλιόπουλος σε Κοϊτά: «Δώσε την ψυχή σου και την καρδιά σου για την ομάδα» (vid)

Newsroom
Ηλιόπουλος σε Κοϊτά: «Δώσε την ψυχή σου και την καρδιά σου για την ομάδα» (vid)

bet365

Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά μίλησε στο AEK TV και δήλωσε ευγνώμων για την μεταγραφή του στην «Ένωση», αλλά και πως ανυπομονεί να βιώσει την ατμόσφαιρα της «OPAP Arena».

Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη του για την ολοκλήρωση της μεταγαφής του στην ΑΕΚ, αλλά την ανυπομονησία του για να ζήσει από κοντά την εμπειρία της «OPAP Arena» με τους οπαδούς της «Ένωσης» να τον στηρίζουν.

Στην διάρκεια του βίντεο εμφανίζεται και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος που ζητάει από τον 25χρονο Μαυριτανό εξτρέμ «να δώσει την ψυχή του και την καρδιά του για την ομαδα».

Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά εξτρέμ μιλώντας στο AEK TV ανέφερε:

«Γεια σας! Είμαι ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά. Ο νέος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Είμαι 25 ετών, αριστερός ακραίος. Το όνειρό μου ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είμαι ευγνώμων που θα γίνω κομμάτι της ΑΕΚ. Είναι τιμή για μένα και την οικογένειά μου να παίζω για μία μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΚ. Επέλεξα την ΑΕΚ γιατί είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Ένιωσα ότι ο κόουτς Αλμέιδα και η διοίκηση, ήθελαν πραγματικά να έρθω στον σύλλογο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και ανυπομονώ να παίξω σ' αυτό το γήπεδο με τους οπαδούς να μας υποστηρίζουν. Είμαι ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά. This is AEK».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα