Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Πάμε να πετύχουμε τον πρώτο στόχο που είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ»!

Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Πάμε να πετύχουμε τον πρώτο στόχο που είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ»!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας
Με ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ έπεσε η αυλαία της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Χορστ. – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Με μια χαλαρή προπόνηση το απόγευμα της Κυριακής (14/7) ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.

Πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και τους ευχαρίστησε για την σκληρή δουλειά τους κατά το διάστημα της παραμονής της ομάδας στο Χορστ της Ολλανδίας.

«Ήταν δεκατέσσερις δύσκολες μέρες. Σας ευχαριστώ για τη σκληρή δουλειά που κάνατε. Σας ευχαριστώ που ακούγατε. Οι μετρήσεις έδειξαν πως σε επίπεδο φυσικής κατάστασης κάναμε πολύ καλή δουλειά κι αυτό είναι το σημαντικό. Ήταν μια περίεργη προετοιμασία μετά τα όσα φανταστικά καταφέραμε την περσινή σεζόν.

Τώρα επιστρέφουμε, θέλω τις επόμενες μέρες να ξεκουραστείτε, να δείτε τις οικογένειές σας και να γυρίσετε την Πέμπτη έτοιμοι, ώστε να πάμε και να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, που είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο κι η εξασφάλιση της ευρωπαϊκής μας παρουσίας για τη σεζόν».

Ο Γιόνι Ότο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Μάγκομεντ Οζντόεφ παρέμεινε στο ξενοδοχείο, όπως και ο Αντρέ Βιεϊρίνια που ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο χθεσινό φιλικό με τη Φίτεσε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα