Asteras Aktor: Ντελί ή Ταμάς για το κέντρο της άμυνας (vids)

Asteras Aktor: Ντελί ή Ταμάς για το κέντρο της άμυνας (vids)

o

bet365

Ο Ούγγρος Μαρκ Ταμάς κι ο Σιμόν Ντελί από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι οι δύο βασικοί στόχοι του Asteras Aktor για την ενίσχυση της άμυνας, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.

Ο Asteras Aktor προχωράει για τις τελευταίες του κινήσεις σε άμυνα και επίθεση, με τις περιπτώσεις των στόπερ να είναι πιο προχωρημένες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο 30χρονος Μαρκ Ταμάς κι ο 32χρονος Σιμόν Ντελί έχουν ξεχωρίσει και γίνεται προσπάθεια ώστε να αποκτηθεί ένας από τους δύο.

Ο πρώτος είναι Ούγγρος με 278 επαγγελματικές συμμετοχές, 8 γκολ και 8 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί και στην εθνική ομάδα της χώρας του. Πέρυσι, με την Νέφτσι Μπακού μέτρησε 32 συμμετοχές, με 2 γκολ και 4 ασίστ, έχοντας συμμετοχές στα προκριματικά του Conference League.

Από την άλλη, ο Σιμόν Ντελί από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως οι Σπάρτα Πράγας, Σλάβια Πράγας, Κλαμπ Μπριζ, Αδανα και την τελευταία , ενώ έχει εμπειρία και από Champions και Europa League. Πέρυσι με την Ινσταμπούλσπορ είχε 28 ματς.

Κι οι δύο παίκτες είναι ακόμη σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας και μένει να δούμε που θα... κάτσει η μπίλια. Πάντως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ένας από τους δύο θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας στην οποία ήδη είναι οι Καστάνιο και Τριανταφυλλόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα