Asteras Aktor: Άνταμ για «αντί-Μιριτέλο»

Asteras Aktor: Άνταμ για «αντί-Μιριτέλο»

Βασίλης Μπαλατσός
Adam

bet365

Όπως προκύπτει ο Asteras Aktor βρίσκεται σε συζητήσεις με τον διεθνή Ούγγρο σέντερ φορ, Μάρτιν Άνταμ, ο οποίος προορίζεται να καλύψει το κενό του Χουάν Μιριτέλο.

Ο Asteras Aktor κινείται σε διπλό μεταγραφικό «ταμπλό». Από τη μία οι Αρκάδες προχωρούν για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και στο Gazzetta διαβάσατε πως «παίζουν» οι περιπτώσεις των Μαρκ Ταμάς - Σιμόν Ντελί, ενώ προτεραιότητα είναι και η απόκτηση σέντερ φορ που θα καλύψει το κενό του αρχισκόρερ της περασμένης σεζόν, Χουάν Μιριτέλο.

Όπως προκύπτει οι Αρκάδες βρίσκονται σε επαφές με τον Μάρτιν Άνταμ. Πρόκειται για διεθνή Ούγγρο σέντερ φορ, ο οποίος ήταν στην αποστολή της εθνικής του στο EURO 2024 και μάλιστα αγωνίστηκε και στα τρία ματς των ομίλων.

Στην πατρίδα του έχει παίξει σε Βασάς, Καποβάρ, Πακσί και την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Ουλσάν της Κορέας (67 συμμετοχές, 24 γκολ, 9 ασίστ).. Με το εθνόσημο της χώρας του έκανε 24 συμμετοχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα