ΠΑΟΚ: Ο Μεϊτέ παραμένει ο «εκλεκτός» του Λουτσέσκου, αλλά ο Ρουμάνος θα πρέπει να περιμένει

ΠΑΟΚ: Ο Μεϊτέ παραμένει ο «εκλεκτός» του Λουτσέσκου, αλλά ο Ρουμάνος θα πρέπει να περιμένει

Ο Σουαλιό Μεϊτέ

bet365

Ο Σουαλιό Μεϊτέ παραμένει να είναι βασικός υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ και ο χαφ που θέλει να αποκτηθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Εδώ ο Μεϊτε, εκεί ο Μεϊτε, πού είναι ο Μέιτε;» Το όνομα του Γάλλου μέσου, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, είναι αυτό που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο στο διάστημα της δεκαπενθήμερης παραμονής του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Οι «ασπρόμαυροι» παίρνουν σήμερα το μεσημέρι το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, με τα μεταγραφικά ζητήματα να παραμένουν ανοικτά. Όλοι στο στρατόπεδο των Πρωταθλητών Ελλάδας γνωρίζουν ότι οι επόμενες κινήσεις είναι τρεις: Χαφ, σέντερ φορ και αριστερός εξτρέμ.

Σ’ ότι αφορά τον χαφ είναι ξεκάθαρο πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιμένει στην απόκτηση-παραμονή του Σουαλιό Μεϊτέ, ο οποίος γνωρίζει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά το προηγούμενο διάστημα δεν έδειξε και ιδιαίτερη θέρμη για να κλείσει η συμφωνία με τους «ασπρόμαυρους».

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έβαλαν «dead line», κάποια στιγμή έδειξαν να αποσύρονται από τις διαπραγματεύσεις, ωστόσο το κεφάλαιο Μεϊτε παραμένει ανοικτό και από τις δύο πλευρές. Ο Γάλλος χαφ έριξε «γέφυρες» επιστροφής στο τραπέζι και πλέον βρισκόμαστε στη φάση της αναμονής για τις τελικές συζητήσεις που μπορεί να γίνουν και εντός της εβδομάδας.

Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν κοιτάει κανέναν άλλον χαφ (Μίσιτς, Μάριν, Ντάντας κλπ) τη δεδομένη στιγμή, με εντολή του Λουτσέσκου έχει ρίξει όλο το βάρος στον Μεϊτε και περιμένει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα