ΟΦΗ: Η εντυπωσιακή τέταρτη εμφάνιση από ανακυκλώσιμα υλικά

ΟΦΗ: Η εντυπωσιακή τέταρτη εμφάνιση από ανακυκλώσιμα υλικά

Βασίλης Μπαλατσός
ΟΦΗ: Η εντυπωσιακή τέταρτη εμφάνιση από ανακυκλώσιμα υλικά

bet365

Ο ΟΦΗ παρουσίασε την εντυπωσιακή τέταρτη εμφάνιση για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, η οποία δημιουργήθηκε από ανακυκλώσιμα υλικά.

Τέσσερις εμφανίσεις θα έχει ο ΟΦΗ τη σεζόν 2024-25, με τους Κρητικούς να παρουσιάζουν μέσω Social Media την τέταρτη εμφάνιση τους, η οποία θα φορεθεί σε κάποια επιλεγμένα παιχνίδια κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Η νέας φανέλα της Puma είναι μαύρη, με χρυσές λεπτομέρειες και έχει δημιουργηθεί από ανακυκλώσιμα υλικά.

Ο ΟΦΗ θα χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη φανέλα στα φιλικά προετοιμασίας και σε κάποια επιλεγμένα ματς κατά τη διάρκεια της σεζόν. Οι υπόλοιπες εμφανίσεις θα παρουσιαστούν σε σχετική εκδήλωση στο Ηράκλειο.

H σχετική ανάρτηση των Κρητικών:

«Armored in black. Striking gold.

H 4η φανέλα του ΟΦΗ για τη σεζόν 2024-25 είναι εδώ!

 

Δημιουργία της Puma από ανακυκλώσιμα υλικά και την τεχνολογία dryCell.

Θα τη βρείτε στη μπουτίκ “OFI Crete FC x Cosmossport”, στο “Γεντί Κουλέ” και στο κατάστημα Cosmossport 1821 στο Ηράκλειο!

Όλη η σειρά merchandise του ΟΦΗ, φέρει το μοναδικό τρισδιάστατο υδατογράφημα αυθεντικότητας, με τον Θυρεό και το Γρύπα του ΟΦΗ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα