ΠΑΟΚ: Δίνει «χρυσό» συμβόλαιο στον Μπρέθγουεϊτ για να τον κάνει δικό του!

ΠΑΟΚ: Δίνει «χρυσό» συμβόλαιο στον Μπρέθγουεϊτ για να τον κάνει δικό του!

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ

bet365

Η περίπτωση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ παραμένει ολοζώντανη για τον ΠΑΟΚ, που προσπαθεί τις τελευταίες ώρες να πείσει τον ελεύθερο, πλέον, Δανό επιθετικό να πει το «ναι».

Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και αποτελεί Νο1 στόχο και πάλι για τον ΠΑΟΚ.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας επέστρεψαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον επιθετικό της Εσπανιόλ προσφέροντάς του ένα «χρυσό» συμβόλαιο προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Η πρόταση των «ασπρόμαυρων» προς τον 33χρονο διεθνή φορ με την εθνική Δανίας αγγίζει ετησίως μαζί με τα μπόνους τα 2.000.000 ευρώ, ωστόσο δεν είναι τα χρήματα το «αγκάθι» στις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Η διάρκεια του συμβολαίου είναι το πρόβλημα τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς ο ΠΑΟΚ προτείνει συμβόλαιο για 1+1 χρόνο, ενώ ο Μπρέθγουεϊτ αξιώνει κλειστό διετές συμβόλαιο.

Το μεγάλο αβαντάζ του Δανού επιθετικού έχει να κάνει με το γεγονός ότι από σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος κάνοντας χρήση του δικαιώματος που του έδινε το συμβόλαιο με την Εσπανιόλ, οπότε ως ελεύθερος διαπραγματεύεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

H ομάδα από την Καταλονία ευχαρίστησε, μέσω των social media, τον Μπρέθγουεϊτ για την προσφορά του στο σύλλογο:

@Photo credits: twitter.com/MartinBraith

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα