Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι λεπτομέρειες του deal με την Λουντογκόρετς για τον Αγκιμπού σύμφωνα με τους Βούλγαρους

Ο Αγκιμπού

bet365

Βουλγαρικό δημοσίευμα έκανε γνωστό το ποσό που θα λάβει ο Ολυμπιακός από την Λουντογκόρετς για την πώληση του Αγκιμπού Καμαρά.

Χθες το βράδυ έγινε γνωστό πως ο Αγκιμπού Καμαρά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λουντογκόρετς της Βουλγαρίας και σήμερα ο δημοσιογράφος Μετόντι Σουμάνοφ από την γείτονα χώρα έκανε γνωστές μερικές λεπτομέρειες της συμφωνίας με βάση το δικό του ρεπορτάζ.

Εκείνος ανέφερε πως τα χρήματα που θα εισπράξει ο Ολυμπιακός για την παραχώρηση του 23χρονου επιθετικού μέσου από την Γουινέα θα φτάσουν τα 2 εκατ. ευρώ, για έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ξοδέψει απλώς μερικές χιλιάδες ευρώ για τον πάρουν από την δεύτερη ομάδα της Λιλ. Όσον για τον ίδιο τον Αγκιμπού Καμαρά, θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με την βουλγαρική ομάδα.

Την περασμένη σεζόν που αγωνίστηκε στον Ατρόμητο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ο 23χρονος επιθετικός μέσος κατέγραψε 23 συμμετοχές σκοράροντας και δύο γκολ στα περισσότερα από 1.700 λεπτά που αγωνίστηκε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα